Prop de 150 denúncies a Terrassa en un confinament de cap de setmana de controls policials

Terrassa ha viscut amb tranquil·litat el primer cap de setmana amb restriccions de mobilitat. Des de les 6h de divendres fins a les 6h de dilluns, els egarencs només podien sortir del terme municipal per causes concretes com anar a treballar i atendre persones dependents. Les noves mesures s’han notat amb una reducció molt important dels desplaçaments amb cotxe a les entrades i sortides de la ciutat, però amb presència de diversos controls policials. Molts terrassencs han aprofitat que una de les excepcions per sortir de la ciutat era la de fer exercici, podent entrar a les poblacions de les rodalies per aquest motiu. Ha estat la manera de substituir altres plans que sí implicaven anar més lluny.

Pel que fa a l’interior de la ciutat, normalitat. Amb les excepcions del tancament d’equipaments culturals i els establiments de restauració limitats al menjar per emportar, el trànsit de persones als carrers de Terrassa era l’habitual d’un cap de setmana de castanyada, amb cues importants per comprar els panellets com a únic fet destacable.

 

149 denúncies per incomplir les mesures per contenir la Covid-19 al llarg del cap de setmana
La Policia Municipal ha interposat al llarg d’aquest cap de setmana un total de 149 denúncies per incomplir les restriccions imposades per la Generalitat per contenir la Covid-19. D’aquestes, 44 denúncies s’han interposat a ciutadans i ciutadanes per trobar-se a la via pública sense dur la mascareta posada o fer-ho de forma incorrecta, 25 a persones que estaven en grups formats per més de sis individus, 17 a persones que consumien aliments i begudes a la via pública, 32 per incomplir el confinament nocturn i circular per la via pública entre les 22 h i les 6 h sense motiu justificat, 28 per incomplir el confinament perimetral, 2 a establiments de restauració que incomplien la prohibició d’obertura i tenien a l’interior clients consumint, i 1 a un establiment comercial per no tancar a l’hora decretada per la Generalitat.