Notable augment de la xifra d’hospitalitzats quan el risc de rebrot frega els 1.000 punts

El risc de rebrot segueix enfilant-se a Terrassa i assoleix un nou rècord històric després d’arribar als 981 punts. La xifra que indica el perill de propagació del virus, no deixa d’augmentar ni a la ciutat ni al conjunt de Catalunya, amb un nivell actual de 841. Aquestes dades es tradueixen també en una major pressió assistencial i els hospitals de la ciutat registren cada cop més pacients afectats pel virus.

Aquest dilluns eren un total de 183 les persones ingressades a Mútua o a l’Hospital de Terrassa, fet que representa un augment de 37 malalts respecte al balanç del divendres passat. D’aquests, 149 estan a planta, 3 a la unitat de semicrítics, 18 a la UCI i 13 reben hospitalització domiciliària.

Pel que fa al nombre de casos detectats, el ritme no cessa i ja són prop de 7.700 els terrassencs i terrassenques que han donat positiu des de l’inici de la pandèmia. En només una setmana la xifra ha augmentat en gairebé 1.500 casos, passant dels 6.200 positius acumulats fins el dilluns passat als 7.681 actuals.

L’única dada que segueix estable és en l’apartat de defuncions. Segons el còmput del departament de Salut, a Terrassa han mort fins ara 286 persones a causa del coronavirus. En tot el Vallès Occidental han estat 1.547 les persones que han perdut la vida, 17 més que dilluns passat.