Nou acord de col·laboració entre la Cecot i l’Atlètic

El secretari general de la Cecot, Oriol Alba, i el director general de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, David Valeriano, han signat aquest dilluns al matí un acord de col·laboració entre les dues entitats. A partir d’ara, aquest conveni permetrà que totes les persones associades al club esportiu puguin utilitzar les ofertes i descomptes de les empreses associades a la Cecot disponibles al web Partnershop, així com disposar de l’assessorament en processos de compravenda de negocis per part dels consultors del Centre de Reempresa de Catalunya. Els socis de l’Atlètic també podran aprofitar-se de la borsa de treball de la Cecot i de descomptes en els cursos impartits per la patronal egarenca.

En l’altra direcció, l’acord també apunta la possibilitat de desenvolupar futurs programes formatius per a les empreses associades a la Cecot basats en la transmissió dels valors de l’esport d’alt rendiment. Oriol Alba ha reconegut que “la irrupció de la Covid-19 ha obligat a evitar el contacte social i aturar la major part d’activitat formativa en equip i les trobades presencials en espais com ara els de l’ATHC” però ha afegit que tenen previst reprendre aquestes formacions “en la mesura que la situació pandèmica millori i ho permeti”.

Per la seva banda, David Valeriano ha afirmat que amb aquesta signatura el club pretén “renovar i continuar l’acord que tenia l’Atlètic amb la Cecot per seguir fomentant, dins del Club, les formacions tant per als membres de l’staff com per als nostres socis”. Totes dues organitzacions ja van començar a col·laborar el 2018, per ajudar a la inserció laboral dels esportistes després de la seva retirada de la competició i per desenvolupar programes formatius a les empreses focalitzats en valors com el treball en equip, el sacrifici i la confiança en un mateix.