Ona Martínez, nova primera tinent d’alcalde assumint les responsabilitats d’Isaac Albert

Ona Martínez serà demà la nova primera tinent d’alcalde. Un cop acabi el ple ordinari d’aquest divendres i Isaac Albert hagi fet efectiva la renúncia a l’acta de regidor, Jordi Ballart signarà la modificació del cartipàs. Martínez també serà nomenada membre de la Junta de Govern Local.

El canvi en el cartipàs serà mínim, amb incidència només en les responsabilitats que tenen Albert i Martínez. La nova tinent d’alcalde durà, doncs, l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, encarregant-se directament de les mateixes regidories que el seu antecessor excepte Serveis Funeraris, que passarà a mans de Teresa Ciurana i sota el paraigües de l’àrea de Cicles de la Vida. Així, Martínez controlarà Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Gestió Tributària i Recaptació, Serveis Jurídics, Contractació, Patrimoni i Manteniment i Atenció Ciutadana.

La nova número dos del govern municipal mantindrà cinc de les seves regidories: Infància, Joventut, Adultesa, Transparència i Qualitat i Tecnologia.

Montse Font assumirà bona part de les responsabilitats de Martínez

La resta de les responsabilitats que tenia Martínez passaran a mans de Montse Font quan prengui possessió del càrrec de regidora en un ple extraordinari que s’ha de celebrar els propers dies, un cop la Junta Electoral Central hi doni el vistiplau. Mentrestant, les mantindrà. Són Plans i projectes, Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans i Qualitat Democràtica.

Cartipas Ona

Cartipas Montse Font