El Consell Comarcal Ha Publicat El Catàleg Vehicle Vallès Km0

Nou Catàleg interactiu Vehicle Vallès Km0

El Consell Comarcal ha publicat el Catàleg Vehicle Vallès Km0. Es tracta d’una eina interactiva funcional per donar major visibilització del sector d’automoció vallesà. Neix com a resultat de l’exploració, recopilació i síntesi d’informació sobre la fabricació d’automoció a la comarca del Vallès Occidental. Amb això es vol oferir una imatge del potencial de les empreses de la comarca en la transició cap a l’electromobilitat, per incentivar sinergies entre institucions, empreses i projectes d’innovació amb criteris de sostenibilitat i per atraure la mirada d’inversors i clients potencials.

L’atractiu principal és poder descobrir les parts fonamentals que composen un vehicle elèctric. Amb el cotxe elèctric virtual situat a la primera secció podem explorar les parts que el composen a partir de 9 grups de components que fabriquen les empreses de la comarca. També es pot trobar a la part superior un menú amb apartats temàtics.

Tot el catàleg està proveït de múltiples enllaços per fer possible la interactivitat que permet gaudir d’una confortable experiència d’usuari per explorar a voluntat de forma no lineal i controlada a través de les diferents seccions. Recomanem experimentar-ho clicant els marcadors sobre el cotxe, els diferents apartats del menú, els logos i els noms de les empreses, entre d’altres.

Finalització amb èxit del Pla de Reconversió del sector d’automoció

Aquest   desembre de 2022, van finalitzar totes les actuacions previstes en el Pla d’acció de suport a la reconversió del sector de fabricació d’automoció amb el desplegament de diferents activitats. Aquest projecte ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona. També ha permès arribar a 81 empreses vinculades a la fabricació d’automoció. També s’han realitzat una vintena d’entrevistes individuals i diferents sessions de cooperació empresarial i de debat. La formació ha estat, a més, una de les fites del projecte amb formacions competencials, processos d’acreditació de competències i altres accions.