Nou concert a Terrassa de la mà del Taller de Rock dels alumnes de l’ESTAE

Els alumnes de segon curs de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) que estudien les especialitats de luminotècnia, so i maquinària escènica han organitzat aquest dijous el Taller de Rock 2018.

A 2/4 de 6 de la tarda, el Teatre Alegria s’ha omplert de molta música amb el concert electroacústic del grup Dalton Bang, una colla de músics que toquen èxits dels anys 70 fins a cançons de festa més actuals. També han pujat a l’escenari els membres d’Allioli, una formació amb 7 anys d’experiència i més de 150 actuacions que han convidat a ballar a tots els assistents amb temes de grups catalans com Els Pets, els Catarres o Obrint Pas, passats pel seu morter particular.

Des el punt de vista dels alumnes de l’ESTAE, l’activitat és un taller per a posar en pràctica els aprenentatges de l’aula. De fet, els estudiants han sigut els encarregats de la planificació, el muntatge i l’execució del concert, a fi de conèixer de primera mà tots els processos propis d’aquest espectacle. A més, l’activitat ha comptat amb l’atractiu afegit de ser un concert obert al públic, d’accés lliure fins a completar l’aforament de la sala.