Copa Cat Absoluta

Nou derbi a la Copa Catalunya Absoluta entre Terrassa FC i San Cristóbal

Hi haurà nou derbi local entre Terrassa FC i CP San Cristóbal en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, després del sorteig que s’ha fet aquest dijous a la Federació Catalana de Futbol (FCF). El partit es jugarà el diumenge 6 d’agost al Municipal de Ca n’Anglada, tot i que la data podria canviar si els de Gerard Garrido arribessin a la final del Torneig d’Històrics, fixat precisament per al diumenge 6.

La temporada passada els parroquials van eliminar els terrassistes a la tanda de penals, després de l’empat a 0, i van arribar fins a les semifinals, on van caure amb el Badalona Futur. El vencedor s’enfrontarà al guanyador del CE L’Hospitalet – AE Prat en segona ronda. En cas que San Cristóbal o Terrassa FC arribis a la tercera eliminatòria, fixada per al 20 d’agost, quedarà exempt segons ha determinat el sorteig.

En aquesta primera ronda han entrat en joc els equips que la temporada passada van competir a la Primera, Segona i Tercera Federació, així com els campions de la Primera Catalana. El FC Andorra, equip de la Segona Divisió “A” i vigent campió de la competició, entrarà a la Copa Catalunya més endavant.

Copa Cat Absoluta