Nou dispositiu per al control i prevenció del coronavirus

Aquest divendres l’Ajuntament posa en marxa un nou dispositiu d’informació a la ciutadania sobre les mesures de control i prevenció del coronavirus amb l’objectiu de rebaixar urgentment la transmissió. Voluntaris de Creu Roja, de l’Agrupació de Defensa Forestal, l’ADF i Agents per a la convivència recorreran la ciutat i els punts més concorreguts recordant que cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia.

La Creu Roja desplegarà diverses unitats mòbils oferint mascaretes i informant sobre les mesures de prevenció davant la crisi sanitària a la ciutat. D’altres equips recorreran diversos espais de la ciutat oferint aquesta mateixa informació als ciutadans. Pel què fa als ADF i tal i com ja van fer durant el confinament, aprofitaran els recorreguts de vigilància i prevenció d’incendis a l’entorn natural oferint mascaretes i informació a les persones que es trobin. En el dispositiu també hi participaran els agents cívics per a la convivència de l’Ajuntament.

D’altra banda també s’ha posat en marxa la campanya «Encara som a temps de frenar el coronavirus» amb la distribució de 5.000 cartells i 10.000 adhesius per bars, restaurants i cafeteries, recordant que cal complir la distància social, mantenir l’higiene freqüent de les mans i l’ús obligatori de la mascareta.

La Policia Municipal continuarà vetllant pel compliment de tota la normativa establerta per lluitar contra la Covid-19.