Nou egarencs entren en la llista per disputar el Campionat del Món amb els RedSticks

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba ha finalitzat segona al IV Nacions que s’ha disputat fins aquest diumenge a València, després de perdre per la mínima amb Holanda per 2 a 3. Un torneig que ha servit al seleccionador, Fred Soyez, per donar la llista de 18 convocats per al Mundial de Bhubaneswar, a l’Índia, que arrencarà a finals d’aquest mes.

Dels seleccionats, 9 són egarencs, segons el comunicat que ha fet públic aquest dilluns la Federació Espanyola. Després del Club de Campo, l’Egara és l’equip que n’aporta més jugadors amb un total de 4: Pau Quemada, Josep Romeu, el porter Quico Cortès i Vicenç Ruiz. Els altres cinc jugadors cridats per anar al Mundial són Marc Boltó, de l’Atlètic, Sergi Enrique, del Júnior FC, Xavi Lleonart, del RC Polo, Marc Sallés, del Club de Campo, i Albert Beltran, del Rotterdam holandès.

Abans de viatjar a l’Índia, els RedSticks faran una última concentració a Alacant entre el 9 i el 16 de novembre, on disputaran tres partits amb Alemanya. El debut de l’equip espanyol al Mundial serà contra Argentina el 29 d’aquest mes.