Nou èxit de la Survival Zombie, aquest cop en un recinte tancat

Terrassa ha tornat a viure durant la nit d’aquest dissabte una nova situació d’apocalipsi zombi. Una escena terrorífica, angoixant i fins a cert punt caòtica, això sí, sempre de manera fictícia i en un entorn totalment controlat. Es tracta de la Survival Zombie, una proposta lúdica dirigida principalment al públic jove i que ofereix una experiència de set hores d’adrenalina dins d’un món imaginari.

En aquesta edició, a diferència de fa dos anys, quan els morts vivents corrien pels carrers del centre de la ciutat, el joc organitzat per l’empresa World Real Games s’ha celebrat en un recinte tancat, concretament al Camp Troken CQB, situat a les afores del barri del Roc Blanc.

Prop de 300 participants han gaudit d’una proposta que busca oferir noves fórmules de diversió entre el jovent. Durant el joc, no es pot fumar ni consumir alcohol. L’objectiu dels participants no és cap altre que passar-ho bé, immersos en una situació que els transporta directament als escenaris de les seves pel·lícules i videojocs preferits.