Nou èxit del Cros Escolar amb 4.200 inscrits de 70 centres de Terrassa i de la seva demarcació

El passat cap de setmana la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa va acollir una nova edició del Cros Escolar, organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa, conjuntament amb l’Ajuntament i el Consell Català de l’Esport. És, sens dubte, l’activitat més multitudinària del Consell. Van participar un total de 4.200 nois i noies, d’entre 6 i 18 anys, procedents de 70 centres de Terrassa i de la seva demarcació.

Dissabte va ser el torn dels alumnes de secundària, amb prop de 1.800 inscrits. Ayoub Chibari, de l’Institut Investigador Blanxart, i Marta Cardús, del Montserrat Roig, van ser els vencedors en la categoria juvenil masculina i femenina. El primer lloc en cadet va correspondre a Dame Lo, del Santa Eulàlia, i Mar Pumares, de l’escola El Cim. Els guanyadors en infantil de segon any van ser Edu Carmona, del Vedruna, i Lucía Prado, de l’escola Tecnos, mentre que en infantil de primer any Albert Enrique, de la Unió Atlètica Terrassa, i Aina Amat, dels Salesians, van ocupar el graó més alt del podi.

A la jornada de diumenge van córrer els alumnes de primària, amb més de 3.150 inscrits. Les primeres posicions en aleví de segon any van ser Àlex Pintado, de l’Avet, i Valeria Olaya, del Joan Maragall de Sant Cugat, mentre que Sergi López, de La Roda, i Itzel Comas, de l’Escola Pia, es van imposar en aleví de primer any. Quique Morros, del Petit Estel, i Isabel Vilar, de la UAT, van ser primers en benjamí de segon any, i Otger Comas, de Pia, Blanca López, de Petit Estel, en benjamí de primer any. En categoria prebenjamí, no hi havia classificació i tots els participants van rebre una medalla.

Més de 80 voluntaris van fer possible un nou èxit del Cros Escolar, situant-se en un referent de les curses en edat escolar.