Nou èxit d’una 10a Runneada popular, divertida, festiva i molt participativa

Més de 700 persones s’han acomiadat del 2018 corrent. Ha estat en la tradicional Runneada de Cap d’Any, que organitza Nenazas Running Club i l’Associació de Veïns de Poble Nou – Zona Esportiva, La Sosi, i que arribava a la desena edició.

Com és habitual en aquesta activitat esportiva, lúdica, familiar i gens competitiva, han estat molts els corredors que han guarnit el seu vestuari amb els tradicionals barrets de Pare Noël, entre d’altres complements. Això sí, sempre hi ha els més atrevits que aprofiten l’ocasió per treure de l’armari les disfresses menys impensables.

També s’han vist cares conegudes, com l’atleta Bartolomé Serrano, el regidor Marc Armengol i Miquel Olmo, exentrenador del Terrassa FC i del CE Sabadell, entre d’altres equips. El que està clar, és que la Runneada és l’excusa perfecte per retrobar-se els amics i els familiars que comparteixen l’afició pel running, amb l’objectiu de passar una bona estona sense sortir de la ciutat.

A les sis de la tarda s’ha donat la sortida a la Plaça de Can Roca. Per endavant sis quilòmetres de recorregut, amb diferents aturades per agrupar els corredors, entre ells la tradicional foto de família al centre. La Plaça Vella s’ha omplert de runners que, després d’uns minuts de descans, han fet el viatge de tornada cap a Can Roca. Allà han pogut gaudir d’un refrigeri i rebre els obsequis dels patrocinadors.