Nou format per a una Nit de l’Esportista amb menys candidats

Ja fa un any que la Covid-19 fa estralls en molts sectors, entre ells l’esportiu. La pandèmia, però, no ha anul·lat la gran cita de l’any, la Nit de l’Esportista “Trofeu Lluís Francino i Riera”, que es farà en un nou format per seguir premiant els millors esportistes, entrenadors, entitats i dirigents, entre d’altres, del 2020.

Els organitzadors, l’Ajuntament i Diari de Terrassa, han decidit endarrerir-la a finals de maig o principis de juny. La paralització de l’esport durant el primer confinament i les restriccions al llarg d’aquesta temporada limitaran el nombre de nominats d’aquest 2020, és per això que s’ha decidit reduir els finalistes en cadascuna de les categories.

En l’apartat a Esportista de l’Any, es passa de deu a cinc candidats, i les tretze categories restants només comptaran amb tres finalistes, enlloc dels cinc habituals. Es poden presentar candidatures fins el dilluns 8 de març, enviant-les al servei d’esports de l’Ajuntament (servei.esports@terrassa.cat).

La gala es farà al Teatre Principal, però amb les limitacions d’aforament que marquin les autoritats sanitàries. També es retransmetrà per streaming.

Paula Leitón va guanyar l’edició passada en la categoria d’Esportista de l’Any