Nou medalles per a Draco Sagittariis i Arquers Terrassa al Campionat de Catalunya

El Club Arquers Esclanyà va ser el passat cap de setmana la seu del 74è Campionat de Catalunya d’Aire Lliure de Tir amb Arc. Dos clubs egarencs hi van prendre part, el Draco Sagittariis i el Club Arquers Terrassa, amb molt bons resultats.

Draco Sagittariis va obtenir set medalles. Cal destacar la victòria de la debutant Mireia Comas en Longbow sènior femení. També han obtingut l’or en categoria Recorbat sub-18 Jana Cahué i Roc Rueda. Gil Soler, per la seva banda, va ser plata en Recorbat benjamí, mateix metall per a Toni Fraguas en Recorbat veterà i Alexandra Moura i Ignasi Gallardo en Compost Femení i Recorbat Masculí sènior, respectivament. Sergi Cebrián, Myriam Jiménez, Fran Sánchez i Javi Montesinos van caure en la ronda de quarts de final.

El Club Arquers Terrassa va participar amb set arquers, que van competir en quatre de les cinc modalitats existents i va sumar dos metalls. Josep Castelló i Eugènia es van proclamar subcampions en Compost veterà masculí i Nu sènior femení. Antoni Valle, en Tradicional veterà masculí, i Daniel Pérez, en Recorbat olímpic veterà, no van poder superar la fase fase eliminatòria. Arnau Solà, en Recorbat sub-21, va finalitzar quart. Fernando García i Albert Ortega, en l’exigent categoria Recorbat sènior, van completar un bon campionat i van demostrar un cop més la seva progressió.

La competició de Tir amb Arc a l’Aire Lliure es completarà amb dos campionats més. El de Catalunya de Clubs, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana a Olesa de Montserrat, i el Campionat d’Espanya.