Nou mural de Majara Studio a la Muntanyeta

La futura seu del Consell Municipal d’Economia Social i Solidària va prenent forma. Es tracta de l’edifici que ocupava l’antic restaurant La Muntanyeta, al Parc de Vallparadís. La previsió de l’Ajuntament és tenir l’espai a ple rendiment d’aquí a un any. Aquests dies, però, ja s’està pintant el mural que en decorarà la façana visible des de la Piscina Municipal del Parc de Vallparadís. Es tracta d’una intervenció a càrrec de Majara Studio, el col·lectiu responsable del mural al carrer dels Telers, també per encàrrec de l’Ajuntament, i de la Casa del Poble, en aquest cas encomanat per la secció local d’Esquerra Republicana. Seguint el mateix estil d’aquests dos murals, la nova imatge de La Muntanyeta integra il·lustracions planes i coloristes amb representacions més realistes de l’economia social, basades en imatges del fotògraf egarenc Nebridi Aróztegui. Tot plegat, quedarà plasmat al llarg d’un mur de 51m.

Les tasques de pintura van començar el 26 d’octubre amb una durada estimada de dues setmanes. La intenció és inaugurar el mural a finals d’aquest mes de novembre.