Nou règim de visites als pacients ingressats als hospitals de Terrassa i Sant Llàtzer

El Consorci Sanitari de Terrassa aplica aquest juliol un nou règim de visites als pacients ingressats a l’Hospital i a Sant Llàtzer.

Així a l’Hospital de Terrassa, pot haver-hi un acompanyant per malalt, excepte en casos d’ingrés amb covid, quan només pot haver-hi un acompanyant de 12h a 14h, dimarts, dijous i dissabte per als llits A, i dimecres, divendres i diumenge per als llits B. Al servei d’Urgències pot haver-hi un acompanyant excepte en els casos de coronavirus. A la UCI les visites són de 6.30h a 8.30h; de 12.30h a 15.30h; i de 18h a 24.

A l’Hospital de San Llàtzer, les visites són de 12h a 20h i s’ha de passar a l’entrar i al sortir per admissions. Es mantenen les excepcions (situacions especials i final de vida) a criteri de l’equip assistencial, que han d’anar amb autorització específica. El CST recorda que no es permet l’entrada de menors al centre com a norma general.

L’ús de mascareta és obligatòria en tots els centres sanitaris i es demana evitar anar a l’hospital de visita si es té simptomatologia respiratòria, a més de fer una bona higiene de mans.