Nou semàfor a la cruïlla de carretera Montcada amb el carrer de Miquel Servet

Aquest dimecres entra en funcionament la semaforització de la cruïlla de la carretera de Montcada amb el carrer de Miquel Servet, la primera de les tres actuacions del projecte executiu de semaforització de tres cruïlles a la ciutat, que s’emmarca dins dels Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea.

L’objectiu d’aquestes actuacions és el de millorar la seguretat viària, tant de vehicles com de ciclistes i vianants, així com la regulació dels fluxos de trànsit.

Amb la semaforització d’aquesta cruïlla millora la seguretat de vehicles i de vianants, i s’habilita el gir a l’esquerra cap a carretera de Montcada des del carrer de Miquel Servet, que fins ara no es podia fer. A més, s’habilita un nou pas de vianants a la banda nord de la intersecció. Aquest nou semàfor, funcionarà amb dues fases: la fase “A” donarà pas als vehicles de carretera Montcada i als vianants que travessen Miquel Servet, i la fase “B” donarà pas als vehicles de Miquel Servet i als vianants que travessen carretera de Montcada.