Nou talent local i internacional de la mà de figures consolidades al Festival de Jazz

Després de dos anys, el Festival de Jazz de Terrassa torna a les seves dates i format habituals. Aquest dimecres se n’ha fet la presentació oficial a la Jazz Cava, on s‘ha donat a conèixer el Premi Jazzterrasman 2022 que rebrà Ignasi Terraza, un dels pianistes més destacats de l’Estat amb gran projecció internacional i habitual dels escenaris terrassencs.

ignasi terraza

El gruix de la programació d’aquesta 41a edició del certamen, que se celebrarà del 9 al 27 de març a una vintena d’espais de la ciutat i la comarca, ja s’ha anat donant a conèixer en les últimes setmanes. Una de les grans absències serà el Pícnic Jazz però sí que es recuperen els escenaris a l’aire lliure.

presentació festival jazz terrassa 2

Una programació, doncs, actual, diversa i extensa protagonitzada per 220 músics. Del panorama internacional destaquen el pianista Iván ‘Melón’ Lewis i el contrabaixista Christian McBride, a més de Keith Dunn & John Primer, harmonicista i guitarrista que protagonitzaran la Nit de Blues. Altres noms propis són el saxofonista Immanuel Wilkins i el pianista Emmet Cohen.

concerts festival de jazz

També hi haurà espai per escoltar la nova saba del jazz de factura catalana amb els integrats de la Barcelona Art Orchestra entre d’altres figures clau del panorama jazzístic.