Nova acció vandàlica contra la façana de la comissaria de la Policia Nacional

La façana de l’edifici de la Policia Nacional a Terrassa, al carrer Baldrich, ha tornat a aparèixer aquest matí esquitxada de pintura en un acte de bretolada que s’hauria perpetrat de matinada.

Cap a les quarts d’onze del matí operaris de l’empresa municipal Eco-Equip s’han encarregat de netejar els efectes que aquesta acció ha provocat i que ha embrutat la paret i també la vorera d’accés a la comissaria de la policia.

És la segona acció vandàlica d’aquestes característiques que pateix l’edifici de la Policia Nacional en els últims mesos.

L’anterior va ser el passat 7 de febrer en una acció que va ser condemnada pel Govern municipal, el qual va donar tot el suport a la comissaria i al cos de Policia Nacional.

 

El Govern municipal condemna l’atac vandàlic patit aquesta nit a la comissaria de la Policia Nacional
Davant l’agressió que ha patit aquesta nit la seu de la Comissaria de la Policia Nacional a Terrassa, en què uns desconeguts han llançat pintura a la façana de les dependències policials, el Govern municipal ha volgut expressar la seva “més ferma condemna a aquest acte vandàlic, i donar tot el suport a la comissaria i al cos dePolicia Nacional. Aquest és un atac lamentable que entela  la bona convivència i que mereix una condemna rotunda”.

El Govern municipal, afegeix, “treballa i treballarà per garantir i preservar la convivència a la ciutat, apel·lant a la responsabilitat de tots i totes, per continuar gaudint de la ciutat oberta, plural, cívica i diversa que sempre ha estat Terrassa”.

 

El PP ho atribueix a la “tensió que provoca el procés sobiranista”
El portaveu del PP de Terrassa, Alejandro Rodríguez, ha condemnat també l’atac, i ha expressat la seva solidaritat i la de la seva formació política amb el Cos Nacional de Policia i amb tots els treballadors i treballadores de la comissaria. En aquest sentit, anuncia que impulsarà conjuntament amb altres grups una moció per al proper ple en solidaritat i suport a la tasca del Cos Nacional de Policia i als seus treballadors.

Els populars consideren que es tracta d’un ‘nou exemple de la tensió que provoca el procés sobiranista” i recorden que el febrer la mateixa comissaria ja va patir un atac similar que va reinvindicar Arran.