Bsb City Barcelona 02

Nova aliança entre The British School of Barcelona i El Real Club de Golf El Prat

El Real Club de Golf El Prat (RCGP) i The British School of Barcelona (BSB) han arribat a un acord amb l’objectiu d’oferir un producte atractiu pels socis del Club i les famílies de BSB. Les dues institucions de referència de Barcelona posaran en comú les seves instal·lacions, activitat i oferta.

La nova col·laboració oferirà un conjunt d’activitats. El primer acte tindrà lloc el 19 de març, on BSB oferirà una xarrada informativa dirigida a les famílies interessades de RCGP i a continuació, les famílies de BSB podran gaudir d’un clínic d’iniciació de golf. D’altra banda, el 31 de març hi haurà una sessió de portes obertes a les instal·lacions de BSB City pels socis de RCGP.

Tant Ariana Martín, Directora General del Real Club de Golf El Prat, com Jon Locke, Director Executiu de BSB, ho valoren com un plaer i una oportunitat per a potenciar les seves respectives comunitats.

A més, es planteja organitzar un Campus de Golf íntegrament en anglès a l’estiu, un còctel perfecte entre l’aprenentatge lingüístic i l’esportiu prop de Barcelona.

Apgolf21 0290 Real Club de Golf El Prat 

Bsb City Barcelona 02 The British School of Barcelona