Creu Roja demana més joguines perquè les rebudes fins ara són insuficients

Creu Roja es troba en plena campanya de joguines. Enguany 594 famílies han estat incloses a la campanya el que es tradueix en la necessitat de recollir joguines per a 1.256 infants. L’organització alerta que encara no té joguines suficients i fa una crida davant la necessitat de poder recollir-ne més.

No han de ser sexistes, ni bèl·liques i han de promoure el joc cooperatiu. Sobretot es demana que siguin noves, perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

En aquest sentit, el pavelló de Can Jofresa acollia diumenge un dels principals esdeveniments de recollida de joguines. Al llarg del mati es va dur a terme l’exhibició de 42nd Street Dance Studio, amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i el president de Creu Roja, Marià Gàllego.

Aquest tipus d’esdeveniments promou la participació de centenars de persones en la campanya. La iniciativa també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte “Joguina Educativa”, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.