Nova crida al diàleg en la 23a Nit de l’Empresari

La Nit de l’Empresari de CECOT ha celebrat aquest dilluns la gala més política de les 23 edicions que s’ha fet fins ara. El Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona, ha acollit l’entrega de premis amb l’aplicació del 155 planant en l’ambient. Tant els discursos de la patronal com del president de la Generalitat s’han referit al diàleg. El president de CECOT, Antoni Abad, ha fet una crida més a l’entesa dialogada i també ha demanat respecte per les empreses que han decidit canviar de seu social els últims dies.

El president català, Carles Puigdemont, ha dit que exhaurirà totes les possibilitats de diàleg amb el govern espanyol i ha utilitzat un símil empresarial per explicar el que ha passat a Catalunya l’últim mes.

Pel que fa als guardons, tres empreses terrassenques han estat premiades. Mina Pública Aigües de Terrassa ha estat reconeguda amb el premi Empresa Centenària; l’agència de viatges Baraka ha rebut el reconeixement al comerç més dinàmic; i l’empresa de joguines IMC Toys s’ha emportat el reconeixement a la Innovació.

Les altres empreses  premiades en la 23ena Nit de l’Empresari han estat el Club Natació Sabadell, Pasqual Arnella (empreses centenàries), Concom (Internacionalització), Lucid Design Agency (Jove Iniciativa Empresarial), Farggi La Menorquina (Premi Prevint), Eventos con Alma (Premi Caixabank), la Confederació Catalana de la Fusta (Reconeixement a l’Associació) i Immaculada i Joana Amat (Reconeixement a la Personalitat).