Nova edició de la Mostra d’Ensenyament al Centre de Documentació i Museu Tèxtil

Queda prop d’un mes perquè els alumnes de 4t de l’ESO escollin quin serà el seu futur acadèmic. Per facilitar aquesta transició acadèmica, el Servei de Joventut i Lleure Infantil ha organitzat una nova edició de la Mostra d’Ensenyament. La 17a edició de la mostra es va obrir el passat dijous i es podrà visitar fins al 27 d’abril al Centre de Documentació i Museu Tèxtil.

Les jornades estan pensades per acollir visites concertades per a alumnes de 4t d’ESO dels centres de secundària de Terrassa i a grups i entitats. L’objectiu és orientar  i assessorar els joves sobre les diferents opcions educatives existents després de l’ensenyament secundari.

El regidor de Joventut i Lleure, Jordi Rueda, ha apuntat que l’èxit d’aquesta nova edició és deu al nou format de la mostra, que l’any passat ja va obtenir excel·lents valoracions per part de l’alumnat que la va visitar.

Avui ha estat el torn dels joves de l’Institut Mont Perdut. La Maite Arráiz  és una dels fins a 1.900 estudiants que participen en la mostra d’enguany. Maite ha valorat molt positivament aquesta activitat que l’ha informat sobre les diferents opcions que té per estudiar un Grau en Educació Primària.

Complementàriament, totes les tardes de dilluns a dimecres la Mostra s’obre a tothom, donant lliure accés a alumnes d’altres cursos i, fins i tot a famílies.