Calendari Ocells 1

Nova edició del calendari d’Ocells de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

La Cristina Maurí  és l’autora d’un nou calendari d’ ocells de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La bona acceptació de l’edicio del 2022 ha animat a aquestamestra i psicopedagoga aficionada a la fotografia de muntanya a preparar una nova versió per l’any que ve.

El calendari contindrà fotografies de 12 ocells diferents dels de l’any anterior. Aquest any hi ha incorporat intantanies  com la d’un falcó pelegrí acabant d’agafar-se sobre un tronc sec un dia de boira. A més hi apareix un astor rapinyaire fotografiat al moment d’agafar la seva presa, o un gaig agafant una cirera. També ha fotografiat  una mallerenga emplomallada inconfusible amb el plomall del cap tot portant cucs al seu niu, o un aligot comú rapinyaire sortint d’una pineda a la part baixa de la muntanya.

La publicació incorpora sota de les fotografies hi ha el nom de cadascún dels ocells. S’ha millorat la qualitat gràfica del calendari amb un paper amb més gramatge tot i tenir les mateixes mides 30×30. Es un calendari en català inclou el santoral, les llunes, el canvi d’estacions i el canvi d’hora.

Es pot adquirir als següents establiments:

  • Terrassa: Tres de paper, Teca- can, Argemí jardineria, Camarasa esports de muntanya, llibreria Temerària, Quiosc Hola, llibreria Colors, llibreria Atenea, dietètica Mare Terra, dietètica Internacional, Sports Gràcia, llibreria Cinta, estanc Jacquard, benzinera Q8, cal Quer, llibreria St.Jordi, llibreria Oller, Oficina de Turisme de Terrassa, copisteria Unió, Abacus Terrassa.
  • Sabadell: Bureau Vallée, la Llar del Llibre, llibreria Phaes, llibreria Figuerola, Abacus Sabadell.
  • Matadepera: estanc Tabacs, papereria Croquis, Un Toc, dietètica Matadepera.
  • Castellar del Vallès: la Centreleta, Punt i Coma, llibreria Nobel.
  • Mura: botiga El Celler, centre d’informació de Mura, centre d’informació Coll d’Estenalles

[Fotos: Cristina Maurí]