Nova edició del projecte “Acceleració en Òrbita” per al creixement empresarial

Aquesta setmana s’ha obert el termini per a la presentació de candidatures a la 5a edició del programa “Acceleració en Òrbita”, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40.

L’objectiu del programa és donar suport, eines i acompanyament a les persones físiques i jurídiques amb major potencial per tal d’accelerar el seu procés de creixement. Se seleccionaran sis de les candidatures presentades, d’acord amb els requisits de participació: persones físiques o jurídiques amb vocació internacional, potencial de creixement, innovadores, amb seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls i que estiguin alineades amb la cultura i els valors “Compartir per guanyar”, lema d’Orbital 40 que recull l’esperit i l’essència d’avançar i innovar mitjançant l’intercanvi de coneixement.

Les empreses seleccionades començaran participant en dos tallers grupals on es treballarà el seu model de negoci des d’una visió teòrica i pràctica. Aquestes dues formacions seran el punt de partida per definir un pla d’acció a mida de cada empresa, que s’executarà a través de tutories especialitzades i individuals. El programa es durà a terme al llarg de l’any 2018 i no té cap cost econòmic per a les empreses seleccionades.

Per presentar candidatures, únicament cal omplir el formulari de sol·licitud abans del 27 d’abril a les 15 h a través de l’enllaç https://goo.gl/forms/RSJYArzh3fB2uYKr1. Les candidatures seleccionades es comunicaran a partir del dia 3 de maig. El dia 11 de maig es realitzarà l’acte de benvinguda del programa i el primer taller en grup.

La quarta edició d’Acceleració en Òrbita, que es va portar a terme durant l’any 2017, va reunir un total de vuit empreses.