Dansa Terrassa Street Art

Nova edició del projecte de cultura comunitària Terrassa Street Art

Del 2 de març al 28 d’abril, les biblioteques de la ciutat, diferents casals i seus d’entitats socials s’ompliran de tallers de sensibilització artística amb el projecte Terrassa Street Art. Aquest any, com a novetat, s’incorpora el Districte 7 a la proposta, on es faran els tallers de dansa urbana al local de l’Associació Veïnal de Les Fonts.

Per vuitè any consecutiu, la regidoria de cultura aposta per fer arribar la música, la dansa, les arts escèniques i la pintura a petits (a partir de 6 anys) i grans, d’una forma totalment gratuïta. El projecte combina la formació amb la vivència artística i acaba amb un gran espectacle amb els participants dels tallers i un elenc d’artistes professionals. En aquesta edició es comptarà amb Laia Camps i Joan Martínez Colás per als tallers de cant i orquestra, la dansa urbana amb Paqui Castillo i Carmen Valverde per als tallers de pintura.

Les persones  interessades podran assistir als tallers que desitgin, un mínim de 2 i l’assaig general per poder participar en l’actuació final, que es farà el 28 d’abril a les 20h a l’Auditori Municipal.