20221220 Img Projecte Singulars Edicio 2021

Nova edició del Singulars per a joves amb baix nivell formatiu impulsat per Cecot Formació

Cecot Formació torna a posar en marxa una nova edició del ‘Singulars’ adreçat a joves inscrits al registre de Garantia Juvenil. I ho fa, amb el projecte  Jove, #Activa’t, amb l’objectiu de promoure la millora de la seva ocupabilitat, treballant el seu projecte professional de manera individual. D’aquesta manera, s’incentiva  la seva contractació laboral. És la cinquena edició d’aquest programa que s’impulsa des de l’entitat.

 L’edició 2021 del Programa Singulars Jove, forma’t i ocupa’t  ha obtingut  uns resultats molt positiu, afirma Eulàlia Martínez Puig, directora de Cecot Formació i Desenvolupament, “ja que un 20% dels participants s’ha inserit laboralment i un 30% ha retornat al sistema educatiu aconseguint, un 48% d’inserció total. Respecte a les dues edicions anteriors, s’han professionalitat més d’un centenar de noies i nois i el percentatge d’inserció ha estat notable arribant a més d’un 50%”.

El programa Singulars està dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys amb un baix nivell formatiu que vulguin formar-se en un ofici. Cecot Formació i Desenvolupament capacitarà, professionalitzarà i orientarà un total de 45 joves. Ho farà, doncs, en tres especialitats: activitats auxiliars de magatzem, activitats auxiliars de comerç i operacions auxiliars de fabricació mecànica. 

El procés de selecció es realitzarà durant el mes de gener. Les persones joves interessades poden contactar amb Cecot Formació demanant cita prèvia. Es pot fer per whatsApp al número 696.70.59.00, o bé personant-se a l’oficina d’informació del c. Sant Pau.

[Foto:  Cecot Formació ]