Nova edició d’un TNT que estrena directora amb 15 espectacles repartits per la ciutat

Any de canvis per a un TNT que encara la seva 13a edició amb aires renovats. El festival Terrassa Noves Tendències estrena directora en un context marcat pels efectes de la pandèmia. Així, entre el 9 i l’11 d’octubre es celebraran una quinzena d’espectacles repartits per diverses localitzacions de la ciutat, totes elles adaptades per respectar les mesures sanitàries i de seguretat.

El festival s’ha presentat aquest dilluns, per streaming, des del Teatre Principal, amb una cuidada posada en escena. L’acte ha comptat amb la presència de la recent nomenada consellera de Cultura, Àngels Ponsa, qui ha aprofitat l’ocasió per llançar un missatge reivindicatiu en uns moments especialment delicats per al sector cultural.

Després de 12 anys amb Pep Pla al timó de la nau, ara és Marion Betriu qui agafa el relleu. La nova directora ha destacat el caràcter transgressor propi d’un festival que durant uns dies situa Terrassa en l’epicentre de les arts escèniques.

Entre els artistes programats hi ha noms com Xavier Bobés, José y sus hermanas, Juana Dolores, Núria Guiu, Quim Bigas, Azkona&Toloza i Edurne Rubio, entre altres. En total són 10 els espais de la ciutat que acolliran els 15 espectacles programats, dels quals cinc són estrenes. Totes les funcions es celebraran de forma presencial, amb l’opció de seguir-ne quatre per streaming.

L’organització també dedica una sèrie de propostes al públic més jove amb un TNT Kids adaptat per l’ocasió. A més a més, manté el seu compromís amb els artistes emergents, després d’atorgar 6 residències creatives i 3 de tècniques per la temporada 2020-2021. Tota la programació d’aquesta renovada edició del Terrassa Noves Tendències es pot consultar al nou web del festival.