Nova formació en docència online per a equips docents d’FP

Ja estan obertes les inscripcions del nou curs formació de formadors en docència online que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental. El curs té com a objectiu reforçar la formació dels equips docents d’FP ocupacional en metodologies didàctiques aportant eines i recursos per a impartir formació híbrida. És una acció formativa de 30 hores de durada que començarà el proper 9 de novembre.

Aquesta és una de les actuacions contemplades en el Pla de Xoc COVID-19 per a la Reactivació Socioeconòmica de la  com comarca, dins de la mesura d’impuls de la formació pel treball. 

L’Estat d’Alarma o el confinament de grups en els centres educatius està portant a la necessitat de posar en marxa models de formació hibrida o blended, determinant parts presencials i no presencials i dissenyant programacions que facin front a l’aturada de la presencialitat de manera inesperada.

La formació tindrà una part amb 3 sessions grupals online gravades i amb possibilitat de reproducció posterior i tutories durant tota l’acció formativa, via telefònica, WhatssAp i correu, amb resposta asincrònica.  Les sessions en directe seran els dies 9 de novembre i 9 i 10 de desembre de 10 a 11 del matí. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç, on també podeu trobar més informació.