Arturoserra

La temporada estable de la Nova Jazz Cava comença l’any amb tres propostes

Després de les festes nadalenques, la Nova Jazz Cava dona el tret de sortida a l’any musical amb tres propostes de la seva temporada estable.
La primera, arriba dijous, 13 de gener a les 9 del vespre. Hi actuarà Joan Humet Big Trombone. A la Jam Session, a banda d’Humet al trombó, hi participen: Jofre Alemany (saxo tenor), Oriol López Calle (piano), Xavi Castillo (contrabaix) i Oscar Jorba a la bateria. El preu de l’entrada és de 3 euros.
Divendres, 14 de gener a les 10 de la nit, Joan Vàzquez & The Feeling Good Swing Trio. L’actor de musicals i cantant presenta a Terrassa l’àlbum “Feeling Good”, un compendi de temes estàndards de jazz amb les seves pròpies reinterpretacions a ritme de swing. El preu de l’entrada és de 15 euros.

 I, finalment, dissabte, 15 a les 10 de nit,  serà el torn d’Arturo Serra New Quartet. La formació va néixer el 2021 i està liderada pel vibrafonista valencià, que és un dels més consolidats del panorama jazzístic actual. Interpretaran peces de compositors contemporanis fins els més clàssics, passant pels estàndards de jazz, melodies de Broadway, així com composicions pròpies i arranjaments. El preu de l’entrada és de 12 euros.

Tots els concerts segueixen les noves normes contra la pandèmia i tenen un aforament limitat.

 

JoanvazqueztrioArturoserra