Nova oferta de formació en el lleure que inclou un taller per treballar amb infants amb TEA

L’Ajuntament, a través del Servei de Joventut i Lleure infantil, organitza aquest setembre una nova edició del curs de monitoratge de lleure educatiu. Cada any s’ofereix aquesta proposta per a persones que volen realitzar activitats amb infants i joves d’entre 3 i 17 anys, dins del Pla de Formació en el Lleure de Terrassa.

Aquest setembre, per primera vegada, a més del curs habitual per obtenir el títol de monitoratge, l’oferta de formació inclou també un taller adreçat específicament a la inclusió d’infants amb trastorns de l’espectre autista (TEA) en les activitats de lleure, dirigit principalment a persones que ja tenen el carnet de monitoratge.

La formació, de 8 hores de durada, la impartirà el 22 de setembre la psicòloga Gemma Escolà. Les 25 places previstes s’han ampliat a 27.

El curs de monitoratge ha tingut també molta demanda. Inicialment s’havia previst un grup de 25 places que s’ha hagut d’ampliar per crear-ne 2 i s’hi ha inscrit 44 persones. Aquest és el tercer setembre consecutiu que es dobla el grup.

Aquest curs de monitoratge, de 310 hores, l’impartiran professionals de la Fundació Pere Tarrés del 3 al 29 de setembre.