Nova oferta formativa gratuïta per a associacions i entitats de la ciutat

Ja és obert el termini d’inscripció a la formació dirigida a associacions i entitats de la ciutat. L’Ajuntament de Terrassa ofereix vuit cursos gratuïts de 4 hores de durada cadascun, que s’impartiran a partir del 3 de març al Casal Cívic Vapor Gran.

L’oferta inclou formacions sobre la gestió de les entitats, les obligacions legals i documentals de les associacions o la Llei de Protecció de dades, així com de l’àmbit de la comunicació, la dinamització o el voluntariat, entre altres. 

El professorat dels cursos està format per persones amb experiència en la temàtica que abordaran i que són membres d’entitats del Tercer Sector Social.

Amb aquest paquet de cursos, el Servei de Qualitat Democràtica vol reforçar i enfortir el paper del teixit associatiu i del voluntariat de la ciutat, oferint recursos i eines per a la seva millora contínua i per què les entitats puguin funcionar de manera autònoma i estable, en compliment del Programa de Govern 2019-2023. 

D’altra banda, el 50% de l’oferta formativa que s’ofereix aquest primer semestre està reconeguda pel Pla de Formació de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, impulsat pel Govern de la Generalitat de Catalunya. La formació es fa amb col·laboració de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat.