Nova oferta formativa online de La Cambra dirigida als joves del Programa de Garantia Juvenil

La Cambra de Comerç posa en marxa una nova oferta formativa online,així l’entitat podrà donar una resposta més variada i àgil als joves inscrits al programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’un total de 250 cursos. La formació s’adapta a les noves necessitats dels joves en la situació actual.

Els alumnes podran triar cursos específics en sanitat, idiomes, informàtica i comunicacions, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica o hostaleria i sector serveis, entre d’altres famílies professionals.

L’oferta de cursos online està ja disponible al web . Els joves interessats en rebre informació o inscriure’s  poden posar-se en contacte amb formacio@cambraterrassa.org o emplenar aquest formulari.

La setmana passada va començar el curs específic de “Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil” que imparteix la Fundació Pere Tarrés, en què hi participen un total de 25 joves, els quals tindran la possibilitat d’obtenir la titulació en Monitors de lleure infantil i juvenil. 

La formació presencial “Auxiliar de magatzem” s’ha reprès aquest dilluns, dia 15 de juny i es durà a terme fins al 30 de juny amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar contagis. Respecte a les formacions presencials que s’iniciaran un cop passat l’estiu, està previst que al setembre arrenqui el curs ”Auxiliar de comerç” i a l’octubre, la formació ”Atenció al client”.

D’altra banda, la Cambra iniciarà a principis de juliol la formació online “Auxiliar de Recepció”, en col·laboració amb la UTE Prodis-Fupar per a la gestió de l’Alberg Urbà de l’Ajuntament de Terrassa. En el marc d’aquest projecte estan previstes, per aquest 2020, diverses formacions en modalitat online i presencial.