Nova plata per al CN Terrassa, ara en el relleu femení 4×100 m estils

El CN Terrassa ha obtingut la medalla de plata en el relleu femení de 4×100 m estils en la cinquena i última jornada del Campionat d’Espanya Absolut i Júnior Open d’Estiu de natació, celebrat el cap de setmana a l’Àrea Olímpica.

La darrera medalla egarenca del campionat ha arribat en l’última prova del programa. El relleu format per Cintia Álvarez, Evelyne Álvarez, Carla Campo i Patricia Castro ha obtingut la plata en el 4×100 m estils amb un registre de 4.12.90, tan sols superades pel CN Sant Andreu, que ha vençut amb 4.03.84, nou rècord d’Espanya de clubs. El Real Canoe ha estat bronze.

Amb aquesta, el club egarenc ha signat onze medalles en categoria absoluta (una d’or, tres de plata i set de bronze) i tres en categoria júnior (una d’or i dues de bronze).

A nivell col·lectiu, històrica segona posició de l’equip femení en la classificació per clubs, amb 396 punts, només per darrere del CN Sant Andreu, campió amb 782,5. El tercer lloc ha estat per al CN Sabadell, amb 358,5. Pel que fa a l’equip, ha estat quart a la classificació per clubs amb 397 punts, a només dos i mig del tercer, el CN Sant Andreu. El CN Sabadell s’ha imposat amb 671, per davant del Real Canoe, segon.

L’última jornada ha deixat també vuit places de finalista A per al CN Terrassa. Víctor Goicoechea i Patricia Castro han estat quarts en els 200 m lliures masculins i en els 200 m estils femenins, respectivament. També s’ha quedat a un pas de la medalla el relleu masculí de 4×100 m estils, format per Albert Puig, Carles Faro, Esnaider Rey i Lautaro Rodríguez.

Finalment, cal destacar que Maria Buch s’ha imposat en la final B dels 100 m papallona femenins amb un crono d’1.02.74.

Quant a la categoria júnior, el CN Terrassa ha sumat tres places de finalista A amb Jordi Pérez (sisè en els 200 m estils 17 anys), el relleu masculí de 4×100 m estils (també sisè), i Guillem Lázaro, vuitè en els 100 m papallona 17 anys.