Nova programació teatral amb talent local i suport al sector

Divuit espectacles conformen la nova temporada d’arts escèniques de Terrassa, de gener a juny de 2021. Una programació que recupera 4 propostes que es van haver d’ajornar per la pandèmia i que incorpora diverses disciplines, més enllà del teatre de text. Tot plegat, amb una clara voluntat de suport al sector, prioritzant el talent local i català i les propostes de petit i mitjà format, així com afavorint l’entreteniment però també la reflexió. Per això el lema d’aquest any és ‘El teatre t’empodera. El teatre t’estima’.

Hi haurà dues estrenes, ‘Mivion (Ràdio Sarajevo)’ de La Conquesta del Pol Sud i ‘El vell León’ d’Òscar Intente. En conjunt, els espectacles giren al voltant de tres conceptes: la pèrdua, la identitat i el nacionalisme i l’humor. A més, aquest any, com a novetat, Terrassa s’incorpora al festival Dansa Quinzena Metropolitana, al març, amb quatre propostes per apropar la dansa a la ciutadania. Dues més ajudaran a difondre l’esperit del TNT més enllà dels dies del festival, a l’octubre. I pel que fa a la programació familiar, són quatre obres que inclouen teatre, titelles, màgia i circ.

Des de Terrassa Arts Escèniques celebren la bona resposta del públic als espectacles que s’han pogut celebrar aquest any i asseguren que continuaran treballant per obrir els teatres a la ciutadania, fer-los més accessibles i afavorir la interrelació dels seus professionals amb la gent.

La nova temporada inclourà audiodescripció en tots els espectacles de teatre de text i continuarà aplicaant totes les mesures anticovid establertes pel Procicat.

Consulta aquí la programació: TERRASSA ARTS ESCÈNIQUES (terrassaartsesceniques.cat)