Nova protesta per demanar més espai a Urgències

Segueixen les protestes dels treballadors de Mútua Terrassa per la situació a Urgències. Denuncien que el tancament de l’àrea respiratòria ha col·lapsat encara més el servei i s’ha d’utilitzar els passadissos com a espais d’atenció.

Aquest dimecres, a la concentració, s’hi han sumat la plataforma Marea Blanca i la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa. A més, la manifestació ha fet un recorregut perquè la protesta se sentís als diversos departaments de l’Hospital.

El comitè d’Empresa demana que s’obri la nova àrea d’urgències. Però el que proposa la direcció, a hores d’ara, és obrir una àrea polivalent on hi cabrien 4 boxs, sis menys dels que hi havia anteriorment.

Durant la protesta també s’han demanat tots els llits disponibles i que no hi hagi plantes tancades. Els representants sindicals creuen que és una qüestió de voluntat política.

A banda de la falta d’espai, els treballadors reclamen més personal. Diuen que la ràtio hauria de ser d’una infermera per a cada quatre pacients, i expliquen que, en el millor dels casos, al servei d’urgències n’hi ha sis o set.