Nova sala de recerca a Foment per millorar la ocupabilitat

Les persones en procés de recerca activa d’ocupació disposen d’una nova sala de recerca a Foment de Terrassa. Aquest nou servei està adreçat a persones treballadores i en situació d’atur, les quals poden fer ús d’eines per millorar la seva ocupabilitat. Es tracta d’un espai destinat únicament a la recerca de feina i tasques relacionades. Està equipat amb 15 ordinadors, connexió a Internet i material de suport. Així, les persones interessades hi poden cercar informació sobre ofertes de feina i cursos de formació. També podran iniciar el seu procés de recerca activa de feina.

El nou espai utilitza una metodologia activa que fomenta l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. També promou l’autonomia i activació de la persona, incentivant, la posada en marxa d’un procés de recerca activa de feina. Les persones que facin ús de la sala estaran acompanyades per personal especialista en atenció al públic.

Per accedir al servei cal que els usuaris es donin d’alta a través del web de Foment o siguin derivats per personal de Foment. Cal que compleixin els següents requisits: estar donats d’alta a Foment, ser persones autònomes en l’ús d’ordinadors amb coneixements mínims de navegació per internet i correu electrònic. També cal tenir autonomia en la recerca de feina.

Des de la seva posada en marxa, la segona quinzena de juny, ja s’han donat d’alta a la Sala de recerca un total de 30 persones. D’aquestes, ja han fet ús del servei 11 persones en diferents franges. Durant el mes d’agost estarà tancada.

[Font imatge: Ajuntament de Terrassa ]