Nova zona de 1.100 m2 per a la lliure circulació de gossos a Can Palet II

Aquest dijous han començat les obres d’adequació d’un espai al barri de Can Palet II per convertir-ho en la nova zona de lliure circulació de gossos. Amb aquesta incorporació, seran nou els espais destinats a aquesta funció. L’objectiu és dotar la ciutat dels llocs adients que facilitin la convivència entre les persones que tenen mascotes, aquestes mascotes i la resta de la ciutadania.

El nou terreny, ubicat a la cruïlla del carrer del Miño i l’avinguda de Santa Eulàlia, té una superfície de 1.100 m2. A tot el perímetre es col·locarà una tanca metàl·lica d’1,5 metres d’alçada. A l’interior, s’hi posaran dos bancs, dues papereres, una font per als gossos i l’enllumenat necessari per a la seva utilització durant tot el dia.

El projecte de Can Palet II té un pressupost de poc més de 35.000 euros i està previst que estigui enllestit en un termini d’un mes i mig. L’empresa encarregada d’executar els treballs és Infraestructures Serveis Obres Valles, SL.

L’adaptació d’aquest terreny respon a la planificació que es va fer des de l’Ajuntament per garantir que tots els ciutadans tinguin un espai d’aquestes característiques a menys de 750 metres de casa seva.

Així, les nou zones de lliure circulació de gossos que hi haurà a la ciutat, un cop finalitzada la de Can Palet II, sumaran una superfície destinada a aquest ús de 16.600m2 .