Noves confirmacions del Festival de Jazz Terrassa 2018

Poc a poc es va perfilant el llistat d’artistes definitiu i confirmant les activitats paral•leles del programa d’actes del 37è Festival de Jazz Terrassa, que tindrà lloc del 7 al 24 de març a diversos escenaris.

L’organització avança fa uns dies els concerts de figures com els pianistes Steve Kuhn i Uri Caine, el trompetista Terence Blanchard i la vocalista Nnenna Freelon. Ara, a aquest estol de noms de l’escena nord-amerciana se sumen altres noms destacats.

Així, tres artistes de primera línia de l’escena catalana, Albert Bover, Marco Mezquida i Irene Reig, protagonitzaran la nit del 10 de març amb un doble concert a la Nova Jazz Cava.

El cèlebre bluesman de Chicago, Billy Branch, protagonitzarà la “Nit de Blues” acompanyat de la veu de Demetria Taylor, el 17 de març, també a la Nova Jazz Cava.

D’especial interès serà el concert d’un dels saxofonistes del moment, Donny McCaslin. El 16 de març, vint anys després de la seva primera actuació a la ciutat, tornarà a sonar a Terrassa, amb l’ombra de David Bowie molt present.

La veu i el saxo tenor de Ray Gelato impregnaran de jazz clàssic i swing el Pícnic Jazz Vallparadís, diumenge, 18 de març, coincidint amb el vintè aniversari d’aquesta jornada popular.