Foto Cartell Singulars 2022

Noves formacions per millorar la inserció laboral del jovent a 18 municipis de la comarca

Aquesta setmana s’inicia el programa Projectes Singulars 2022, un projecte formatiu, d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educativa per al jovent de la comarca. Està adreçat a noies i nois de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

El projecte el desenvolupen el Consell Comarcal del Vallès Occidental, juntament amb una agrupació de 9 entitats. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat de treball, de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Durant el primer semestre de 2022 s’impartiran diferents formacions sota el nom de “COME2INDUSTRY”, relacionades amb les noves vocacions industrials. Cadascuna inclou accions transversals d’orientació a mida, acompanyament individualitzat, prospecció laboral i pràctiques no laborals. Les persones participants també rebran formació en desenvolupament personal mitjançant metodologies innovadores: coaching amb cavalls i tallers de Basket Beat.

La selecció de les persones participants tindrà lloc fins al 17 de febrer de 2022. Per poder accedir-hi, cal tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrites com a demandants d’ocupació al SOC i beneficiàries de Garantia Juvenil.