Núria Marín, nova representant de Tot per Terrassa al Consell Comarcal del Vallès Occidental

L’actual segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Núria Marín, serà la nova representant de Tot per Terrassa al Consell Comarcal del Vallès Occidental a partir d’aquest dijous, 21 de juliol, quan serà investida consellera en el ple d’aquest òrgan de govern i administració de la comarca. Marín, que exerceix com a regidora de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, així com de Polítques de Gènere, assumirà el càrrec en substitució del fins ara conseller Xavier Fernández Rivero.

Fernández Rivero va dimitir el passat mes de març per motius personals després de gairebé tres anys com a regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil i com a representant de Tot per Terrassa al Consell Comarcal.

Directora d’escola i Creu de Sant Jordi

La formació que encapçala l’alcalde Jordi Ballart tindrà com a representants al Consell Comarcal la regidora de Presidència Jennifer Ramírez i la mateixa Núria Marín.

Marín, nascuda a Terrassa el 1960, és mestra de professió. Durant els 33 anys previs a la seva tasca com a regidora municipal va exercir a l’escola pública Montserrat de Terrassa com a tutora, coordinadora i directora. L’àmbit de direcció el va assumir durant 18 anys, en un temps en què l’escola es transforma en una Comunitat d’Aprenentatge. Aquest projecte l’ha dut a fer conferències arreu del món i a ser reconeguda, el 2019, amb la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya.