Núria Penina, Premi a la Millor Trajectòria Empresarial de La Cambra

Núria Penina rebrà el proper 11 de juliol el Premi a la Trajectòria Empresarial. D’aquesta manera La Cambra reconeix així la seva llarga etapa empresarial en el món del comerç. El guardó també se li atorga per la seva aposta per l’excel·lència, tant del producte com del servei. Alhora es reconeix l’arquitectura i disseny dels establiments. Tot plegat contribuint a la projecció i dignificació del comerç local.

L’empresària Núria Penina començava, ja de molt jove, la seva trajectòria professional l’any 1960. En aquell moment va detectar una manca en el mercat d’articles i complements per la cerimònia de senyora, posant en marxa un negoci de barrets amb disseny personalitzat i bosses. Més endavant va ampliar el negoci amb el comerç de sabates en col·laboració de la seva germana. Més tard, hi sumaria les peces de llenceria i alta pelleteria. Actualment, la marca té sis botigues, quatre a Terrassa, una a Sabadell i una a Vic. Fa quaranta anys, a la dècada dels noranta, la continuïtat familiar es va garantir amb la incorporació de les seves dues filles, Eugènia i Lara.

Carme Ruscalleda presentarà un menú únic i exclusiu que ha dissenyat vinculant-lo amb els diferents guardons

L’acte de lliurament dels Premis Cambra recupera el format banquet i se celebrarà en un dinar l’11 de juliol a la Masia La Tartana de Matadepera. La xef catalana, amb set estrelles Michelin i Doctora Honoris Causa per la UB, Carme Ruscalleda, farà un particular reconeixement de les categories guardonades amb un maridatge gurmet, inspirat en l’essència de cadascun dels guardons.

L’esdeveniment, al qual hi ha prevista una assistència de 350 comensals, representants empresarials de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Terrassa, es desenvoluparà incorporant els diferents maridatges de l’àpat amb el lliurament dels premis.