Obert el concurs per dissenyar i posar nom a la mascota del Mundial d’Hoquei Herba Femení 2022

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa, juntament amb la Real Federación Española de Hockey, han obert una convocatòria per dissenyar la mascota (nom i personatge) del Mundial d’Hoquei Herba Femení 2022, que se celebrarà a Terrassa.

Amb aquest concurs es pretén que l’alumnat de la ciutat i rodalies s’impliqui en aquest esdeveniment esportiu  i que explori la seva creativitat, dissenyant una mascota innovadora que sigui un reflex de l’hoquei i de Terrassa i que pugui esdevenir un estendard a nivell mundial.

Al concurs hi poden participar individualment tot l’alumnat de les escoles i instituts de Terrassa i de l’àrea d’influència del Consell Esportiu, i es divideix en diferents categories: cicle superior d’educació primària (aleví), primer cicle d’ESO (infantil), segon cicle d’ESO (cadet) i secundària post-obligatòria (juvenil).

Els treballs s’hauran de lliurar en un suport digital (USB), en format JPG o PNG, en una mida DIN-A3 i amb una resolució mínima de 200pp. A més, els treballs hauran de ser originals i no està permès utilitzar recursos totals o parcials extrets d’internet. D’altra banda, és imprescindible que els i les participants adjuntin un text en el que s’expliqui breument les tècniques i metodologies que han utilitzat en el procés del disseny, a més d’una contextualització del mateix.

Els treballs es podran lliurar fins el del 17 de maig inclòs a l’oficina del Consell Esportiu a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.

El jurat encarregat d’escollir el millor disseny i el millor nom, que poden no pertànyer al mateix treball, estarà format per persones del món esportiu, cultural, audiovisual, artístic i personal tècnic especialista de la Real Federación Española de Hockey i l’Ajuntament de Terrassa. A més, el Comitè Organitzador del Mundial d’Hoquei Femení 2022 serà qui prendrà la decisió final, podent declarar deserta total o parcialment qualsevol de les categories.

De cada una de les categories el jurat escollirà tres finalistes, que s’enduran una tablet Andoird per a la primera persona classificada, un val per material esportiu valorat en 80 euros per a la segona i un val per material esportiu valorat en 50 euros per a la tercera classificada. El disseny guanyador de la mascota s’emportarà l’equipació oficial i l’stick oficial de la competició, i el nom escollit com a guanyador s’endurà dues entrades per a un partit del mundial celebrat a Terrassa. A més, també hi haurà un premi per al centre educatiu amb major índex de participació.

El resultat del concurs, així com els treballs finalistes i el lliurament dels premis, es donarà a conèixer a l’acte de final de curs 2021 del Consell Esportiu, sempre que la situació sanitària ho permeti.