Obert el termini de recollida presencial de suports per al Pla d’Acció Municipal 2018

Des d’aquest dilluns, 16 d’octubre, es pot donar suport presencialment a les propostes presentades al procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2018.

Totes les persones que vulguin expressar la seva opinió de manera presencial ho podran fer fins al 20 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de plaça Didó, en l’horari habitual, o bé als centres i casals cívics. En total una desena d’equipaments acolliran aquesta recollida de vots. Per fer-ho, la ciutadania s’haurà d’identificar amb el DNI o un document equivalent.

Mentrestant, la recollida de suports per via telemàtica es podrà fer a través de la plataforma participa.terrassa.cat fins al 23 d’octubre. A hores d’ara ja s’han superat els 2.000 vots expressats per aquesta via.

Les bases del procés de participació estableixen que qualsevol persona empadronada a Terrassa i major de 16 anys pot donar suport fins a un màxim de tres propostes de millora de la ciutat d’àmbits tan diversos com la mobilitat, l’espai públic, la cultura o els esports. 208 de les prop de 500 que s’hi han presentat complien els requisits necessaris i entren en aquest procés.

Un cop recollides totes les opinions, la Junta de Govern incorporarà al PAM 2018 les propostes que hagin aconseguit més partidaris, argumentant degudament la seva decisió.