Obert el termini per tramitar els abonaments per a les piscines municipals

L’Ajuntament ha obert el termini per tramitar els abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, La Maurina i Les Arenes. A partir del 27 de maig es podrà fer a la piscina del Parc de Vallparadís. La temporada de bany començarà el 22 de juny i s’allargarà fins l’1 de setembre, en horari de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Com a novetat, les persones que disposin d’un abonament de piscina descoberta o multiesport podran accedir indistintament a qualsevol de les quatre piscines municipals.

Per formalitzar el tràmit, les persones usuàries s’han d’adreçar als respectius equipaments. Allà hauran d’emplenar una sol·licitud, adjuntar còpia del DNI, una foto mida carnet i, si es demana una bonificació, la documentació que ho justifiqui.

Els preus d’entrada de dia a les quatre piscines municipals variaran dels 4,40 euros fins als 6,95. També és possible accedir a abonaments individuals i familiars per a períodes de 15 dies o per a tota la temporada. En aquest cas el cost va dels 25,60 euros fins 192,45, segons la modalitat. Una altra opció són les targetes multipersonals no nominatives, de cinc o de deu entrades, que es poden utilitzar els dies que es decideixi.

D’altra banda, com cada estiu, es faran cursets de natació d’aprenentatge i perfeccionament, sota la direcció tècnica del Club Natació Terrassa, lloc on s’han de formalitzar les inscripcions, prèvia recollida de l’autorització al Servei Municipal d’Esports.