programa suport a la creació cases música

Oberta la convocatòria d’inscripció al Programa de Suport a la Creació 2022

El darrer 25 d’octubre es van obrir les inscripcions al Programa de Suport a la Creació, organitzat per l’entitat musical Cases de la Música. Un programa que ofereix més de 100 ajudes, valorades en més de 80.000€, dirigides a formacions musicals per a novells de Catalunya. Aquesta convocatòria romandrà oberta fins al 13 de desembre.

Les ajudes oferides actuen en les àrees de composició, enregistrament en estudi, producció de directes o creació de videoclips. Tot això sumat a l’oportunitat d’actuar en diferents escenaris Cases de la Música com el Mercat Música Viva de Vic, el circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa o al projecte Km.0.

Aquesta edició inclou dues novetats. La primera és l’elecció Grup Casa de la Música 2022, un projecte per acompanyar una proposta musical valorat en 10.000€. La segona és la gravació d’un directe en el format “lives”, anomenat RAW Sessions.

La selecció de propostes correrà a càrrec d’un jurat composat per diferents agents musicals i culturals i per l’equip motor de les Cases de la Música. La resolució es publicarà el 10 de gener a través de la web de Cases de la Música.

El Programa de Suport a la Creació ha rebut més de 700 inscripcions per a formacions musicals i grups rellevants com Sra. Tomasa, Ginestà, Tribade o Maruja Limón han rebut aquestes ajudes, juntament amb artistes com Sara Roy, Suu o Queralt Lahoz entre d’altres.