Obertes les aules d’estudi nocturn de l’11 de desembre al 31 de gener

Les aules d’estudi nocturn ja estan a disposició de l’alumnat de la ciutat que necessiti preparar exàmens durant els mesos de desembre i gener. L’Ajuntament ha tornat a posar a disposició dels estudiants aquests espais una vegada més des d’aquest dilluns i fins el 31 de gener.

Així, la Biblioteca Central de Terrassa perllongarà el seu horari habitual tres hores i mitja cada dia, de dilluns a dissabte: de dos quarts de 9 fins a les 12 de la nit. En aquesta franja d’ampliació, els usuaris disposaran d’una sala amb wi-fi que podran utilitzar com a aula d’estudi. Durant les festes de Nadal, la BCT tancarà els dies 25 i 26 de desembre i 1, 5 i 6 de gener.

D’altra banda, a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC, al carrer Colom, 2, també s’obrirà una aula d’estudi dissabtes i diumenges, de 10 del matí i fins a la mitjanit. Aquest segon espai ja es va oferir a l’alumnat de la ciutat la passada primavera, però en aquella ocasió va obrir només els diumenges.

A més, i durant el mes de gener, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 10 de la nit.
L’ampliació de l’horari de la BCT i l’obertura d’altres espais a la UPC per oferir aules d’estudi nocturn són mesures que tindran continuïtat durant els mesos de maig i juny de l’any vinent, coincidint amb l’època d’exàmens de final de curs.