Obertes les aules d’estudi nocturn de la BCT i la UPC per preparar els exàmens de primavera

Des d’aquest passat dissabte la Biblioteca Central de Terrassa torna a obrir en horari nocturn. Fins el 22 de juny aquest equipament amplia tres hores i mitja l’horari habitual: de dos quarts de 9 del vespre fins a les 12 de nit, de dilluns a dissabte. Durant aquest temps i període, la BCT farà les funcions d’aula d’estudi, cobrint les necessitats dels alumnes en la preparació d’exàmens i habilitant una sala amb connexió wifi.

El calendari s’ha establert després d’analitzar els resultats de l’enquesta que es va fer entre els alumnes i universitaris, parlant amb el Consell de Joventut, el Consell de la Formació Professional, el Servei d’Educació i la Junta de directors de Zona.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol donar resposta a la demanda d’espais d’estudi a la ciutat, especialment durant els períodes d’exàmens.

Coincidint amb l’ampliació horària de la BCT i completant i reforçant l’oferta d’espais d’estudi durant l’època d’exàmens de primavera, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també obrirà les portes de dilluns a divendres de dos quarts de 9 del matí a dos quarts del 9 del vespre durant el mes de maig, i de dos quarts de 9 del matí a les 12 de la nit, durant el mes de juny.