Obertes les inscripcions del 8è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

El CN Terrassa, a través de la secció de triatló, organitza el proper diumenge 17 de desembre el 8è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, prova inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. Com la temporada passada, la prova esdevindrà el Campionat de Catalunya de Grups d’Edat. Com en les edicions anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses.

La Cursa de Muntanya, que arrencarà a les 9.00 del matí, constarà de 10 quilòmetres de recorregut, que es desenvoluparan gairebé íntegrament per un terreny sense asfaltar i que s’endinsarà en el Parc Natural de Sant Llorenç. Al seu torn, el Duatló de Muntanya, que s’iniciarà a les 10.30 hores, estarà format per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Igualment, els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, etc., se situaran a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire. Totes les novetats de la prova s’aniran anunciant al Facebook oficial de la prova (http://www.facebook.com/duatloterrassa), on durant tot el període d’inscripcions es faran diferents sorteigs de material esportiu entre els participants inscrits que interactuïn. A més, el dia de la prova, entre d’altres serveis, hi haurà cafè calent tant per als participants com per als acompanyants.

Les inscripcions a totes dues curses es poden realitzar a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló (www.triatlo.org). De la mateixa manera, el web duatloterrassa.com inclou informació detallada de la competició.