Cartell 13è Ths

Obertes les inscripcions per al 13è THS Rafa Mundet in Memoriam

L’Associació Torneig Hockey Solidari ja ha obert les inscripcions per al 13è THS Rafa Mundet in Memoriam que tindrà lloc a les instal·lacions del Club Egara el diumenge 4 de juny. Més enllà de l’hoquei, les persones interessades podran practicar altres esports com pàdel i tennis i participar en una cursa i caminada, així com en activitats dirigides com fitness o aeròbic. El preu per a la inscripció és de 25€, tot i que si es formalitzen abans del 12 de maig hi haurà un descompte del 10%. També es pot fer una aportació voluntària a la fila zero.

La recaptació aconseguida al 13è THS anirà als projectes “Club esportiu inclusiu GOEL 2023” de la Fundació Privada GOEL, “Esport i Educació” de Càritas Terrassa, “Atenció al pacient amb HCL” d’Asociación Todos contra la Histiocitosis i “Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món.

L’Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs d’hoquei de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, CD Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa. Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en l’esport de l’estic, però que posterioment es va anar ampliant el nombre de modalitats esportives. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera.

Cartell 13è Ths